donderdag 2 februari 2017

#Wezijnbegonnen

Goede avond, 
het is 2 februari 2017. Deze Blog gaat over de weg naar het openen van Het Hart Van Texel een Horecabedrijf gecombineerd met Fietsverhuur en e-scooterverhuur op het waddeneiland Texel.

Kort voorstelrondje: Anita Muilwijk, ondernemer met ervaring, zo verliet Anita ruim 15 jaar geleden Brabant waar zij een goedlopende verzorgingsstudio runde en begon op Texel helemaal op nieuw. De verzorgingsstudio RELAX op Texel is een begrip geworden.

Niek Zuidhoff, sinds zijn 25ste ZZP'r geweest naast een loondienstverband,  DJ/Presentator en stemacteur. Sinds 2 jaar woon ik samen met Anita Muilwijk, in een door ons samen met vakmensen gerenoveerd huis in het centrum van Den Burg op Texel.

2 jaar geleden zijn we het e-scooterbedrijf Sheepangels.nl begonnen en vorig jaar is dit uitgebreid met fietsverhuur in samenwerking met Erwin Van der Linden.

Nu hebben we de stap genomen om een eigen horeca bedrijf te starten vrijwel naast ons huis (Zwaanstraat 6B). Hier gaan we ons bedrijf Sheepangels bij invoegen. Op deze manier moet 't hart van Texel de plek worden van waaruit je Texel gaat ontdekken, proeven, ruiken en beleven.

We maken wekelijks Vanaf 6 feb. 2017 16.30 een videoblog op het youtubekanaal van Hart Van Texel.
We vinden het leuk als je onze blogvideo's gaat volgen via deze link 

Ons pand waarin vanaf 2 April 2017 Hart Van Texel moet kloppen!

                               

Geen opmerkingen:

Een reactie posten